Tuinstijlen

Zoals ieder gebouw zijn eigen architectuur heeft, zo heeft ook elke tuin zijn eigen stijl. Het denken in tuinstijlen heeft een voordeel. Het maakt het voor u gemakkelijker om een bepaalde sfeer en uitstraling onder woorden te brengen. Het dwingt u en ons ook bij het tuinontwerp om de gekozen stijl te toetsen. Past deze tuinstijl bij de architectuur van uw pand? En bij de omgeving?

Tegelijkertijd vinden wij dat tuinstijlen nooit beperkend mogen zijn. Creativiteit, originaliteit en een eigen invulling zijn onmisbare elementen bij het tuinontwerp. Soms vraagt een gebouw juĂ­st om een tuin zonder expliciete herkenbare stijl. Daarom denken we bij Ernst Baas Hoveniers niet alleen in tuinstijlen, maar vooral in waarden als rust, harmonie, verrassing en schoonheid.

Welk type tuin sluit aan bij uw smaak? Lees meer over

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst Baas. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close