Actueel

Tuinontwerp - Zwembad met Poolhouse

Zwembad en Pool house op maat

Ernst Baas Hoveniers is gevraagd voor het realiseren van een zwembad en Pool house in het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland.  De tekeningen liggen al klaar het zwembad en het Douglas hout is al besteld en deels al geleverd! Wij hebben erg veel zin in dit mooie project.

Poolhouse op maat

In het mooie veenweidegebied tussen Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam ligt tussen de uitgestrekte weilanden het prachtige huis van onze opdrachtgever. Hier is ook de plek waar wij een zwembad mogen plaatsen met een op maat gemaakt pool house. Geheel naar wens en in de stijl van de klant en uitgevoerd in Douglas hout. Door gebruik te maken van een Pool house creëren wij een extra stukje privacy, schaduw en luwte. Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noord-West Europa en heeft van nature een hoge duurzaamheid en sterkte. Door de hoge duurzaamheid is Douglas hout een milieuvriendelijker alternatief.

Afgelopen maand zijn wij begonnen met het realiseren van dit project. Van het voorjaar zullen wij dit project afronden waardoor de droom van onze opdrachtgever in vervulling gaat.

Wij dromen al weg…

Met zo’n mooie zomer als in 2018 zal het extra genieten worden. Afkoelen in het zwembad, een drankje in de schaduw op de royale loungebank van Royal Botania onder het Pool house of lekker loungen onder een prachtige Tuuci parasol op de ligbedden bij het zwembad.

Wilt u informatie over het plaatsen van een zwembad in uw eigen tuin of heeft u al een zwembad maar wilt u graag ook een op maat gemaakt Poolhouse? Neemt u gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.