Actueel

“We blijven hoveniers in hart en nieren”

Op 2 april a.s. is het zover. Ernst Baas Tuininrichting opent dan de deuren van haar nieuwe showroom in Waddinxveen. Deze is gevestigd op de locatie van Ernst Baas Hoveniers. “Een prachtige combinatie”, vindt tuinontwerper annex hovenier Baas. “Met deze exclusieve tuin- en serremeubelen kunnen we een tuin compleet inrichten.”

Baas nam vorig jaar Buitenconcept uit Waddinxveen over. Het bedrijf is dealer van exclusieve merken als Royal Botania, Gloster, Fast, Traditional Teak, EGO Paris, Design 2 Chill en Tuuci. “Nu we twee specialismen op één locatie hebben, kunnen we onze klanten nog beter inspireren. Maar we blijven hoveniers in hart en nieren”, benadrukt Baas.

 

Nog meer tijd voor de klant

“Ons doel is om samen met de klant een fantastische buitenruimte te creëren. Peter den Hertog werkt al acht jaar bij ons en is een ervaren voorman; hij heeft de dagelijkse leiding in het hoveniersbedrijf. Mark Hoogendoorn zal zich als adviseur voor Ernst Baas Tuininrichting inzetten. Na vier jaar kent hij ons bedrijf ook goed. Omdat Peter en Mark de organisaties in goede banen leiden, kan ik me nóg meer met klanten bezighouden”, stelt Baas, die daar met plezier naar uitziet. Hij is nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van tuinen, en dat wil hij ook graag blijven. “Ik geniet van de samenwerking met klanten. Wie plannen heeft met zijn tuin, mag me altijd bellen om ideeën uit te wisselen!”

 

2 april

Bezoek onze tuininrichting website

Showroom_Binnen_Ernst-Baas-Tuininrichting

Showroom_Buiten_Ernst-Baas-Tuininrichting