Actueel

Collega's op de grond

Vakkundig snoeien en neerhalen van bomen

Afgelopen winter periode hebben wij vele grote bomen vakkundig gesnoeid en neergehaald. Een boom snoeien, kandelaberen of neerhalen is specialistisch werk en kan in de meeste gevallen niet zomaar gebeuren.

Vakkundig kappen

Er komen verschillende factoren om de hoek kijken bij het kappen van een boom. Onze specialisten kijken altijd van te voren of er een kapvergunning nodig is, wat de standplaats is en wat de risico’s zijn. Deze factoren nemen wij uiteraard ook mee bij de uitvoering.

Grote witte Abeel vakkundig neergehaald

“Medewerkers van Ernst Baas Hoveniers hadden de afgelopen dagen hun handen vol aan het neerhalen en omzagen van een grote boom in de voortuin van bewoners aan de Waterruit in de wijk Plaswijck. ,,Een mooie klus bij winterse temperaturen. Droog weer en zo af en toe een zonnetje. Ideale werkomstandigheden.” En bij uitstek geschikt werk om in de winterperiode uit te voeren”
Lees het artikel verder op het ‘Gouds Dagblad’

 

Vakkundig snoeien en kandelaberen

Het snoeien en kandelaberen van bomen moet vakkundig gebeuren, wij bespreken met u welke vorm u terug wilt zien. Onze specialisten bekijken tak voor tak of deze weg kan of moet blijven, om zo de juiste vorm te behouden. Een boom loopt tenslotte na het snoeien weer uit en zal bij het vakkundig snoeien zijn mooie vorm terug krijgen.

Boom snoeien of kappen?

Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder bij vakkundig bomenwerk.