Middelgrote tuinen

Bij Ernst Baas zeggen we dat het ontwerpen, aanleggen, inrichten en onderhouden van tuinen onze passie is. Als u kijkt naar de projecten die wij voor onze rekening nemen, ziet u dat daar geen woord van gelogen is. We houden van ons vak en laten dat graag zien. Bent u benieuwd naar de tuinen waar wij als Ernst Baas Hoveniers bij betrokken zijn? Neem dan een kijkje in onze galerij waar u tientallen foto’s vindt van tuinen die wij hebben ontworpen, aangelegd, ingericht of onderhouden. Of het om kleine tuinen, middelgrote tuinen, grote tuinen of bedrijfstuinen gaat; onze hoveniers weten wat uw tuin nodig heeft om te veranderen in een stijlvol en sfeervol geheel.

Uw tuin, onze uitdaging

Voor ons maakt de grootte van uw tuin niet uit. In iedere tuin, hoe groot of klein de tuin ook is, kunnen wij onze creativiteit en inspiratie kwijt. Onze deskundige hoveniers hebben dan ook ervaring met allerlei soorten tuinen. Wat onze opdrachtgevers delen, is hun liefde voor stijlvolle tuinen en hun overtuiging dat de tuin een belangrijk onderdeel is van hun leefomgeving. Onze hoveniers helpen u om die leefomgeving zo stijlvol en functioneel mogelijk in te richten. Dat is een uitdaging, omdat er voor alle middelgrote tuinen veel mogelijkheden zijn om over na te denken. Bijvoorbeeld de stijl waarin u uw tuin inricht, het aantal zithoeken of juist een ruim groen gazon waar uw kinderen kunnen spelen. Ook de mate van onderhoud is een belangrijke overweging wanneer u besluit uw tuin in te richten. Afhankelijk van uw wensen vinden we de juiste stijl en tuininrichting voor uw middelgrote tuin.

Stijlvolle middelgrote tuinen

Uw tuin is uw trots. Dat begrijpen wij als geen ander. Uw tuin is een plek waar u waardevolle herinneringen creëert. Het groots vieren van verjaardagen waarbij de champagnekurken in het gras verdwijnen, zonnebaden in de eerste zonnestralen, barbecueën met vrienden, een wijntje drinken met uw partner en plezier maken met de kinderen; het zijn stuk voor stuk mooie herinneringen waar uw tuin aan bijdraagt. Daarom is het belangrijk dat de grootte van uw tuin bij het ontwerp en de inrichting ervan optimaal wordt benut. Zo creëren we samen een tuin die voldoet aan al uw wensen.

Middelgrote tuinen hebben als voordeel dat ze intimiteit en sfeer van kleine tuinen hebben met de mogelijkheden van grote tuinen. Ook zijn er vaak meer mogelijkheden om spanning in de tuin te brengen zodat uw tuin nooit saai oogt. Daarnaast is er in middelgrote tuinen ruimte om te experimenteren met stijlen, sculpturen en groen. Denk aan riante zithoeken in combinatie met een intiem en beschut plekje of een comfortabel terras omringd door bijzondere planten. Het inrichten van uw middelgrote tuin is een uitdaging die wij graag aangaan. In onze galerij vindt u genoeg inspiratie om uw middelgrote tuin helemaal naar wens in te richten. Wij helpen u daar graag bij!