Luxe tuinen

In alle jaren dat we werkzaam zijn in dit prachtige vak, hebben we veel verschillende tuinen in diverse stijlen en maten mogen ontwerpen, inrichten en aanleggen. Kleine tuinen, middelgrote tuinen, grote tuinen en tuinen in uiteenlopende stijlen. De tuinen die eruit springen zijn natuurlijk de luxe tuinen die door hun specifieke indeling en tuininrichting luxe uitstralen.

Het mooie is dat we iedere tuin zo kunnen inrichten en indelen dat hij er luxe uitziet, hoe groot of klein uw tuin ook is. De luxe uitstraling zit ‘m namelijk niet in de oppervlakte van uw tuin, maar in de manier waarop uw tuin is ingedeeld en welke tuinmeubelen u gebruikt voor de inrichting. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van tuinen kunnen wij u uitstekend adviseren om van uw tuin in een prachtige, luxe tuin te veranderen.

Zwembaden voor luxe tuinen

Bij een luxe tuin denken veel mensen aan een zwembad. Hoewel steeds meer mensen de voordelen van een verwarmd privézwembad ontdekken, blijft een zwembad een luxe aanwinst voor uw tuin. We hebben een ruim aanbod aan diverse zwembaden en jacuzzi’s van betrouwbare merken. Als u geen ruimte heeft voor een zwembad waarin u baantjes kunt trekken, is een grote vijver een andere manier om een luxe sfeer te creëren. Vijvers met bijbehorende beplanting zijn adembenemend mooi en een pronkstuk in uw luxe tuin.

Hoogwaardige materialen in luxe tuinen

Een andere manier om voor een luxe uitstraling te zorgen, is om in uw tuin gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Denk aan bijzondere tegels voor de bestrating van uw tuin, duurzame houtsoorten en prachtig afgewerkte tuinmeubelen die onder alle weeromstandigheden hun vorm en kwaliteit behouden.

Ook kunt u bij de inrichting van uw luxe tuin voor bijzondere planten, bloemen en bomen kiezen die niet alledaags zijn of de bloemen op een unieke manier in de tuin verwerken. En wat denkt u van luxe sierfruit in uw tuin? Er zijn talloze mogelijkheden om van iedere tuin een luxe tuin te maken.

Tevens als u uw bestaande tuin niet ingrijpend wil veranderen, maar wel op zoek bent naar de schitterende uitstraling van luxe tuinen helpen wij u graag. De keuze voor andere tuinmeubelen, een andere afwerking van gebruikte materialen of het toevoegen van bijvoorbeeld een veranda of terras kan voor uw tuin al het verschil maken. Daarnaast is de verlichting in uw tuin medebepalend voor de uitstraling.

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting kan uw tuin veranderen in een sfeervolle tuin die er ook ’s avonds prachtig uitziet. Naast onze ruime collectie aan tuinmeubelen en zwembaden, hebben wij ook een groot aanbod aan tuinverlichting. Zo krijgt uw tuin in een handomdraai de uitstraling van luxe tuinen.

Zoals u ziet, is een luxe uitstraling voor iedere tuin mogelijk. Of u nu een tuin wil laten ontwerpen of uw tuin minder ingrijpend wil aanpassen, er zijn talloze mogelijkheden. Kom langs in onze inspiratieruimte om inspiratie om te doen of maak een afspraak om u te laten adviseren door onze deskundige hoveniers.

Tuinonderhoud bij design tuinen

Zodra uw droomtuin ontworpen, aangelegd en ingericht is met designmeubelen en bijpassende accessoires, is het belangrijk om stil te staan bij het onderhoud ervan. Een tuin is geen wilde natuur, het is een zorgvuldig ontwerp waarbij verschillende natuurlijke elementen samenkomen. Om die uitstraling te behouden, is het belangrijk om uw tuin regelmatig te onderhouden. Onze hoveniers hebben veel ervaring met het onderhouden van diverse tuinen. Zo zorgen zij ervoor dat uw tuin altijd het benodigde onderhoud krijgt en u er geen omkijken naar heeft. Wij maken graag afspraken met u over het onderhoud van uw design tuin.

Bij Ernst Baas Hoveniers denken we hetzelfde over design tuinen als u. We hebben een passie voor stijlvolle design tuinen en begrijpen dat uw tuin een onmisbaar onderdeel is van uw leefomgeving. Daarom geven we alle aandacht aan uw design tuin om voor een schitterend resultaat te zorgen waar u nog jarenlang plezier van hebt. Kom langs in onze inspiratieruimte om onze collectie designmeubelen van topmerken te bekijken en laat u inspireren!