Grote tuinen / Kleine tuinen

Bij Ernst Baas zeggen we dat het ontwerpen, aanleggen, inrichten en onderhouden van kleine- tot grote tuinen onze passie is. Als u kijkt naar de projecten die wij voor onze rekening nemen, ziet u dat daar geen woord van gelogen is. We houden van ons vak en laten dat graag zien. Bent u benieuwd naar de tuinen waar wij als Ernst Baas Hoveniers bij betrokken zijn? Neem dan een kijkje in onze galerij waar u tientallen foto’s vindt van tuinen die wij hebben ontworpen, aangelegd, ingericht of onderhouden.

Ieder project is anders. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw leven. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag op kantoor of om ’s zomers te genieten van de warme temperaturen. Het is ook de plek waar uw kinderen opgroeien. Zij doen niets liever dan buiten voetballen, ravotten en plezier maken. Daarom verdient uw tuin, groot of klein, alle aandacht.

De aanpak voor het ontwerpen en inrichten van grote of kleine tuinen is hetzelfde. We kijken naar uw wensen, waarvoor u de tuin gaat gebruiken en wat u het belangrijkst vindt aan uw tuin. Wilt u dat u vrienden kunt uitnodigen voor een gezellig etentje in de buitenlucht, zoekt u in uw tuin een oase van rust en ontspanning of is de tuin de plek waar uw kinderen ontdekken hoe leuk het buitenleven is? Afhankelijk van uw wensen en de oppervlakte van uw tuin, gaan wij aan de slag.

Kleine tuinen

Een kleine tuin hoeft het lang niet altijd af te leggen tegen zijn grotere broers. Iedere tuin heeft zijn charmes en mogelijkheden. Het voordeel van kleine tuinen is dat ze intiem aanvoelen en sfeer hebben. Met de juiste tuininrichting en bijvoorbeeld kleinere tuinmeubelen zorgt u zo voor een sfeervol geheel. Onze uitdaging bij kleine tuinen is om zo goed mogelijk gebruik te maken van de ruimte die er is en er zo voor te zorgen dat alle functies van uw tuin samenkomen.

Wat u ook zoekt in uw tuin, met onze ervaring en kennis op het gebied van tuinontwerp en tuininrichting verandert uw kleine tuin in een prachtige verschijning. In onze galerij ziet u dat kleine tuinen ook groots kunnen ogen. Hoe klein uw tuin ook is, er is altijd een passende oplossing waardoor u er optimaal van kunt genieten.

Grote tuinen

Een grote tuin is iets om van te genieten. Bij mooi weer kunt u op uw eigen terrein zonnebaden, zwemmen of bijpraten met vrienden. Door de ruimte zijn de mogelijkheden eindeloos. Wel is het bij grote tuinen onze uitdaging om intimiteit en sfeer te creëren op een groot oppervlakte. Grote tuinen hebben veel oppervlakte en daardoor mogelijkheden voor prachtige zichtlijnen.

Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat grote tuinen sfeervol zijn en warmte uitstralen. Een manier om daarvoor te zorgen is door meerdere terrassen te realiseren en met grotere planten en hagen te werken. Zo creëert u, ongeacht de grootte van uw tuin, de ideale tuin waar u en uw gezin alle mogelijkheden hebben om van het buitenleven te genieten.