Design tuinen

Zoals veel mensen het verschil tussen een gewone keuken en een design keuken zien, zo zien wij het verschil tussen standaardtuinen en design tuinen. Een design herkent u aan het zorgvuldige en creatieve ontwerp, de functionele indeling en stijlvolle inrichting. In deze tuinen komt het ontwerp samen met de indeling en tuininrichting om zo voor een bijzonder geheel te zorgen. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor design tuinen en laten ze het ontwerp aan onze deskundige hoveniers over. Het ontwerpen en inrichten van stijlvolle tuinen is een vak apart, en dat vak verstaan onze ervaren hoveniers als geen ander. Kiest u voor Ernst Baas Hoveniers, dan kiest u voor stijlvolle design tuinen die met zorg en aandacht zijn ontworpen.

Beplanting en inrichting van design tuinen

Net zoals bij de inrichting van uw huis is er bij de inrichting van uw design tuin veel keuze. U kunt niet alleen kiezen uit diverse collecties tuinmeubelen, maar ook uit hoogwaardige materialen, prachtige afwerkingen en tientallen bloemen, planten en bomen met ieder hun eigen charme. De uitdaging met zoveel opties en mogelijkheden is om ervoor te zorgen dat design tuinen toch één geheel zijn. Zowel de tuinmeubelen als de accessoires en de beplanting moeten bij elkaar passen zodat er samenhang is en de diverse onderdelen elkaar versterken. Bij echte design tuinen ziet u dan ook dat er veel zorg is besteed aan het afstemmen van alle onderdelen van de tuin. Bij Ernst Baas Hoveniers besteden we daarom voldoende aandacht aan de details zodat uw design tuin na de inrichting ervan helemaal af is.

Tuinonderhoud bij design tuinen

Zodra uw droomtuin ontworpen, aangelegd en ingericht is met designmeubelen en bijpassende accessoires, is het belangrijk om stil te staan bij het onderhoud ervan. Een tuin is geen wilde natuur, het is een zorgvuldig ontwerp waarbij verschillende natuurlijke elementen samenkomen. Om die uitstraling te behouden, is het belangrijk om uw tuin regelmatig te onderhouden. Onze hoveniers hebben veel ervaring met het onderhouden van diverse tuinen. Zo zorgen zij ervoor dat uw tuin altijd het benodigde onderhoud krijgt en u er geen omkijken naar heeft. Wij maken graag afspraken met u over het onderhoud van uw design tuin.

Bij Ernst Baas Hoveniers denken we hetzelfde over design tuinen als u. We hebben een passie voor stijlvolle design tuinen en begrijpen dat uw tuin een onmisbaar onderdeel is van uw leefomgeving. Daarom geven we alle aandacht aan uw design tuin om voor een schitterend resultaat te zorgen waar u nog jarenlang plezier van hebt. Kom langs in onze inspiratieruimte om onze collectie designmeubelen van topmerken te bekijken en laat u inspireren!