Daktuinen

Soms heeft u bij uw woning of bedrijf geen plaats voor een grote tuin. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om prachtige daktuinen aan te leggen. Zo kunt u toch genieten van alle voordelen die het buitenleven u te bieden heeft, terwijl de tuin geen extra oppervlakte in beslag neemt. De aanleg van daktuinen vergroot zelfs uw huidige oppervlakte en is daarom een uitstekende toevoeging aan uw woning of bedrijfspand. Daktuinen vragen vanwege hun ligging en grootte om een creatieve aanpak. Bij Ernst Baas Hoveniers hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen, aanleggen en inrichten van uiteenlopende daktuinen. Of u nu een kleine of grote daktuin heeft, bij ons bent u aan het juiste adres!

Daktuinen met terrassen en moestuinen

Met daktuinen kunt u net zo creatief zijn als met tuinen die op de begane grond aangelegd zijn. Zo kunt u ervoor kiezen om een knusse zithoek te creëren waar u zich kunt terugtrekken na een lange dag of om er een kas op te zetten waarin u uw eigen groenten verbouwt. Niets is te gek, mooie daktuinen zijn er in alle soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen kunt u ervoor kiezen om van uw daktuin een oase van rust te maken of om er juist een lange tuintafel te plaatsen waaraan u gezellig kunt dineren met familie en vrienden.

In combinatie met groen in luxe potten en plantenbakken creëren we zo een prachtige tuin op uw dak. Tijdens een hete zomerdag kan een daktuin met schaduwdoeken en prachtige parasols heerlijke verkoeling bieden. Ook kunt u ervoor kiezen om een gedeelte van uw daktuin te overdekken of een beschutte plek te creëren zodat u ook in de koude maanden van het jaar van uw daktuin kunt genieten. Of u nu voor een reguliere daktuin kiest of voor een dakterras of een dakmoestuin; voor ieder dak is een groene oplossing te bedenken.

Bij Ernst Baas Hoveniers denken we graag met u mee over daktuinen. We houden van tuinen waarbij we onze creativiteit de vrije loop kunnen laten en u kunnen verrassen door uw dak te transformeren in een prachtige tuin die aan al uw wensen voldoet. We praten dan ook graag met u verder over uw ideale daktuinen en laten u de mogelijkheden zien. Kom langs in onze inspiratieruimte en laat u inspireren!