Bedrijfstuinen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor een om een bedrijfstuin aan te leggen. Dat begrijpen we, want uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat natuur onze hersenen stimuleert. Na een wandeling door de natuur of bedrijfstuin zijn we creatiever, voelen we ons optimistischer en meer ontspannen. Het aanleggen van een bedrijfstuin is daarom een investering die zichzelf terugverdiend. Bedrijfstuinen hebben namelijk niet alleen een positief effect op alle mensen die binnen het bedrijf werken, maar ook op de uitstraling van uw bedrijf. Wanneer klanten bij uw bedrijf aankomen, is uw bedrijfstuin het eerste dat zij zien. Een goed verzorgde en bloeiende bedrijfstuin straalt af op uw bedrijf en dat blijft niet onopgemerkt bij uw klanten.

Wandelen vergaderen in bedrijfstuinen

Daarnaast passen bedrijfstuinen in de huidige trends op het gebied van bewust ondernemen. Een prachtige bedrijfstuin opent deuren. Zo kunnen medewerkers tijdens hun lunchpauze genieten van een korte wandeling en kunt u wandelend vergaderen in de tuin. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid en het welzijn, maar ook voor uw bedrijf.

Uit onderzoeken blijkt dat wandelend vergaderen in de buitenlucht de creativiteit van mensen aanwakkert en productiever is. Ook zijn de ideeën die tijdens zo’n vergadering ontstaan vaak beter en komen medewerkers met verrassende oplossingen. Als kers op de taart bevorderen bedrijfstuinen ook het humeur en daarmee de werksfeer. Kortom: u heeft alle reden om vandaag nog aan de slag te gaan met het ontwerpen van uw bedrijfstuinen!

Onderhoudsvriendelijk

Bedrijfstuinen vragen om een andere aanpak dan een tuin bij een woning. Daarbij komt vakkennis en ervaring om de hoek kijken. Om de mooie uitstraling van uw bedrijfstuinen te behouden, is het namelijk belangrijk om de bedrijfstuinen regelmatig te onderhouden. Gelukkig zijn er veel prachtige bloemen en planten die weinig onderhoud nodig hebben.

Daarom zijn er veel mogelijkheden voor een onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin. Onze deskundige hoveniers hebben veel ervaring met het onderhouden van verschillende bedrijfstuinen. Samen met u stellen zij een onderhoudsplan op zodat uw tuin er altijd prachtig onderhouden bij ligt. Wij knippen uw groene hagen, maaien het gras, vegen gevallen bladeren op en zorgen voor de juiste voeding voor uw planten. Zo weet u zeker dat uw bedrijfstuin een onuitwisbare indruk maakt op medewerkers en klanten!