Actueel

Tuin renoveren met Stichting Present Gouda

Begin maart hebben twee collega’s van ons Stichting Present Gouda geholpen met het renoveren van een tuin in de (woon)wijk Bloemendaal in Gouda. In deze tuin moesten naast en achter de woning diverse bomen gesnoeid worden. Tevens was het terras achter de woning en het pad naar de voordeur zwaar verzakt. Deze hebben wij beide opgehoogd waardoor de bewoonster weer gemakkelijk in de tuin kan zitten en naar de voordeur.

Via enkele organisaties hebben wij positieve reacties gekregen:

Namens: Stichting Present Gouda

“Via deze weg wil ik Ernst Baas Hoveniers enorm bedanken voor de inzet afgelopen vrijdag bij onze buurtbewoner. Het resultaat is beter dan ik had durven dromen. De collega’s Mitchel en Bastiaan hebben echt hard doorgewerkt en niet alleen het terras achter, maar ook het pad naar de voordeur verhoogd en opnieuw betegeld. Fantastisch werk hebben deze heren geleverd, en ze waren ook nog eens hartstikke aardig en behulpzaam; een waar visitekaartje voor het bedrijf.
Ik vind het bijzonder dat jullie bedrijf zich op deze manier belangeloos wilde inzetten voor iemand die deze hulp goed kon gebruiken. Mevrouw komt door haar rugklachten niet veel meer buiten de deur en zal deze zomer weer heerlijk buiten kunnen zitten. Bedankt dat jullie dat mogelijk hebben gemaakt.
Nogmaals bedankt voor de samenwerking.”

Namens: Sociaal team Gouda

“Ik wil u namens het sociaal team Gouda hartelijk danken dat uw organisatie het mogelijk heeft gemaakt om mevrouw te ondersteunen bij de reconstructie van haar tuin. Als maatschappelijk werker heb ik de hulpvraag uiteengezet bij stichting present, niet wetende dat een professionele organisatie zich hiermee zou gaan bemoeien. De hoveniers Bastiaan en Mitchel hebben prachtig werk geleverd en ik vind het ook heel bijzonder dat dit kosteloos is gedaan. Mijn klant is er ontzettend blij mee. Ik vind dat jullie een voorbeeld zijn voor heel veel andere bedrijven.

Ik vind het mooi om te zien dat mijn klant door jullie op zo’n geweldige wijze in het zonnetje is gezet. Normaal staat zij altijd voor iedereen klaar. Ze heeft het lastig gehad en het is haar van harte gegund. Nogmaals, dank dat jullie dit mogelijk hebben kunnen maken.”

Tuin voor renovatie:

Tuin na de renovatie: