Actueel

the art of living - Outdoor Living - special 2018

The Art of Living – Outdoor Living Special

Afgelopen voorjaar zijn wij benaderd door de redactie van ‘The Art of Living’ voor een redactioneel stuk in de speciale Outdoor Living 2018 editie.

Heeft u ons gezien in de ‘the art of living’?

De redactie van ‘The Art of Living’ was geïnterneerd in de unieke combinatie tussen het hoveniers bedrijf (Ernst Baas Hoveniers) en de exclusieve tuinmeubelwinkel (Ernst Baas Tuininrichting).

In het artikel vertellen wij wat deze combinatie zo uniek maakt en wat wij kunnen betekenen voor uw buitenruimte, waarbij wij uw inrichting van de tuin volledig op elkaar afstemmen. Zowel bij het ontwerp, tuinmeubelen, pottery, parasols en accessoires. Die wij vakkundig aanleggen en onderhouden wat uiteraard essentieel is om het beoogde eindresultaat te halen en te behouden.

Het volledige artikel kunt u terug lezen in de ‘The Art of Living’ – selections – Outdoor Living (voorjaar 2018).

 

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst Baas. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close