Exclusief ingericht dakterras in Gouda

Een balkon in het centrum van Gouda hebben wij ingericht en voorzien van een nieuwe look.

Het balkon van +/- 12 m2 was vanuit de bouw kaal en basic opgeleverd als een betonnen plaat met een afwateringsgoot langs het appartement. Onze opdrachtgever wilde een sfeervol balkon dat in één geheel doorloopt vanuit het appartement.

Het betonnen balkon is door middel van keramische tegels tot een waar buitenverblijf omgetoverd. De standaard staalroosters die voor de afwatering zorgen zijn vervangen voor maatwerk Bilinga houten vlonder strips. Door het toepassen van deze vlonders kan het water gemakkelijk weglopen en is de tegel basis prachtig omkaderd.

Het gehele dakterras is afgestyld met de aardewerk potten van het Belgische merk Atelier Vierkant. Deze potten zijn uitgevoerd in de eigentijdse ‘Red’ klei kleur. Dat prachtig combineert met de rode bakstenen van het appartementen complex.

Dit ingerichte balkon is in de avond uren een verlenging van de woonkamer. Er is gebruik gemaakt van diverse spots van In-Lite verlichting, die door middel van een licht donker oog automatische aangaat.