Projecten

Ernst Baas Hoveniers wordt betrokken bij uiteenlopende projecten. Het zijn vooral de opdrachtgevers die één ding met elkaar gemeen hebben: ze zijn stijlbewust en vinden de tuin een belangrijk onderdeel van hun leefomgeving. U ziet hieronder verschillende projecten, elk met zijn eigen karakter. Bij kleine tuinen is het de uitdaging om de juiste functies op een kleine oppervlakte te combineren. Dat kleine tuinen ook groots kunnen ogen, bewijzen de voorbeelden. Voor middelgrote tuinen geldt dat ook; bij deze tuinen zijn er vaak meer mogelijkheden om spanning in de tuin te brengen. Ook vragen deze tuinen om intieme hoekjes. Bij grote tuinen is dat zelfs een uitdaging op zich. Ze bieden mogelijkheden voor prachtige zichtlijnen, maar moeten ook warmte en beschutting bieden. Dat kan vaak door meerdere terrassen te realiseren en met hagen en groter groen te werken.

Ook daktuinen leggen we aan. In principe kan een daktuin ogen als een gewone tuin. Maar om praktische redenen passen we vaak geen beplanting in volle grond toe. Ons specialisme op het gebied van tuininrichting komt hierbij goed van pas. We weten de mooiste potten en plantenbakken te vinden.

Door de tijd heen hebben we ook diverse bedrijfstuinen ontworpen en aangelegd. Tuinen die passen bij de uitstraling van het bedrijf en onderhoudsvriendelijk zijn. Bekijk de voorbeelden van bedrijfstuinen.