Actueel

23 september 2017 - Open dag Hoveniers

Open dag – zaterdag 23 september 2017

Branchevereniging VHG organiseert op zaterdag 23 september 2017 de ‘Landelijke Open Dag Hoveniers’. Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? En wat er allemaal gebeurt bij een hoveniersbedrijf? Kom dan op 23 september naar de Landelijke Open Dag van de Hoveniers.

Bezoek de VHG hovenier

Op 23 september aanstaande doen wij mee aan de Landelijke Open Dag van de VHG Hoveniers in Nederland. Ook ons bedrijf is geopend voor u.

Wij ontvangen u graag op ons bedrijf. Onze collega’s vertellen u graag wat er allemaal komt kijken bij een mooie passende tuin. Een goed en vooral passend ontwerp is de eerste stap naar een nieuwe buitenruimte! Daarnaast is de aanleg en het onderhoud van de nieuwe tuin even belangrijk om van de tuin lang plezier te kunnen hebben.

Exclusieve tuinmeubels met korting

Tijdens de open dag is onze inspiratieruimte met uiteenlopende luxe tuinmeubels geopend. Op deze dag krijgt u minimaal 25% korting op de meeste demomodellen. Zo hebben wij diverse demomodellen van o.a.: Royal Botania, Umbrosa, Tuuci, D2C, Gloster en meer staan.

Wanneer en waar?

Zaterdag 23 september 2017 van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Locatie: Ernst Baas Hoveniers, Henegouwerweg 113, 2741 JZ Waddinxveen

Bij deze bent u van harte uitgenodigd!

Landelijke open dag Hoveniers - 2017