Tuinontwerp

Iedere tuin verdient een eigen en origineel tuinontwerp. Daarom kijken wij bij het ontwerpen van uw tuin naar de specifieke locatie, de architectuur van uw woning of bedrijfspand en uw persoonlijke wensen. Zo sluit uw tuin altijd perfect aan op wat u voor ogen heeft en is uw tuin een bron van inspiratie voor u, uw gezin of uw medewerkers. Of u nu een tuin met veel groen in gedachten heeft of kiest voor een tuin die weinig onderhoud vraagt, wij ontwerpen de tuin die bij u en de omgeving past.

Herkenbare en unieke ontwerpstijl

Hoewel Ernst Baas dus altijd voor een uniek ontwerp zorgt, herkent u in veel tuinen die hij heeft ontworpen zijn stijl. Geen enkele tuin is hetzelfde, maar iedere tuin die ontworpen is door Ernst Baas heeft wel een zekere eenvoud. Door alle materialen en details zorgvuldig te doseren, straalt uw tuin zowel luxe als rust uit. Dankzij de diverse materialen, zichtlijnen en decoraties is uw tuin spannend, bijzonder en toch één geheel. Dat is waar wij als Ernst Baas Hoveniers naar streven.

Samen creëren wij een inspirerend tuinontwerp

Om uw tuin helemaal naar uw zin te maken, leren we u graag kennen. Hiervoor komen we langs om uw tuin te bekijken en uw ideeën te horen. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden die de locatie en grootte van uw tuin biedt. Of u nu kasseien in gedachten heeft, voor een specifieke tuinstijl kiest of een speelplaats voor de kinderen wil aanleggen; samen zorgen we ervoor dat uw wensen een plek krijgen in uw nieuwe tuin. Zo kunt u, als uw tuin af is, heerlijk ontspannen en genieten van uw droomtuin.

Het ontwerpen van uw tuin

Na dit eerste gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw tuin. Het maken van een uniek tuinontwerp is een interessant proces. Uiteraard bent u hier volledig bij betrokken. Het ontwerpproces begint met het maken van een schetsontwerp met potlood. Dit ontwerp presenteren we aan u om u een indruk te geven van onze plannen met uw tuin. Als u tevreden bent over dit ontwerp, werken we het tuinontwerp tot in detail uit op de computer. Hierbij is bijvoorbeeld nauwkeurige maatvoering belangrijk, omdat deze ontwerptekening de basis vormt voor de uiteindelijke tuinaanleg. Dankzij de ervaring en vakkennis van Ernst Baas is het resultaat altijd een passend en persoonlijk tuinontwerp.

Van ontwerp naar realisatie

Bij Ernst Baas bent u aan het juiste adres voor zowel tuinontwerp als tuinaanleg en tuininrichting, dus kunnen wij de volledige zorg voor uw tuin uit handen nemen. Bij ons definitieve tuinontwerp ontvangt u een duidelijke en goed onderbouwde offerte zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Met vragen over uw tuin of ons tuinontwerp kunt u altijd bij ons terecht. Zo zorgen we er samen voor dat uw ideale tuin voldoet aan al uw wensen en de perfecte aanvulling is op uw woning of bedrijfspand.