Tuin onderhoud

Als u een tuin heeft die helemaal naar uw zin is, wilt u natuurlijk dat u ervan kunt blijven genieten. ’s Zomers met een wijntje in de mooie zithoek, ’s avonds tijdens een barbecue met vrienden en in de winter wanneer u de roodborstjes bewondert die uw tuin weten te vinden. Om ervoor te zorgen dat uw tuin zo mooi blijft, is het belangrijk om uw tuin goed en regelmatig te onderhouden. Een tuin is een stukje natuur waar u van kunt genieten, maar de natuur gaat zonder goed onderhoud zijn eigen gang. Het juiste tuinonderhoud zorgt ervoor dat uw bloemen en planten jarenlang mooi blijven. Uw tuin zal er dankzij goed onderhoud uitzien alsof hij gisteren is opgeleverd.

Tuinonderhoud door vakbekwame hoveniers

Wat voor onderhoud uw tuin nodig heeft, hangt af van uw tuinontwerp en beplanting. In elk seizoen gaan onze hoveniers op pad om tuinonderhoud te verrichten. Het spreekt voor zich dat wij de tuinen onderhouden waarvoor wij zelf het tuinontwerp of de tuinaanleg hebben gerealiseerd, maar ook in andere tuinen maken wij graag onze handen vuil. Steeds meer opdrachtgevers laten het onderhoud van hun tuin over aan onze vakbekwame hoveniers die precies weten welke zorg uw tuin nodig heeft.

Uw tuinonderhoud, onze zorg

Wie voor Ernst Baas Hoveniers kiest als het om tuinonderhoud gaat, kiest voor gemak en kwaliteit. Heeft u geen groene vingers of geen tijd om zelf uw tuin te onderhouden, maar wilt u wel een prachtige en verzorgde tuin? Onze hoveniers nemen deze zorg graag van u over. Of u nu een tuin bij uw woning of bij uw bedrijfspand heeft, met onze zorg blijft uw tuin een sfeervolle en mooie plek waar u geen omkijken naar heeft.

Zo zorgen we ervoor dat uw tuin onkruidvrij blijft, verwijderen we bladeren en takken en maaien we het gras. Of u dit gangbare tuinonderhoud nu wekelijks, maandelijks of incidenteel nodig heeft, wij staan voor u klaar. Ook als u uw tuin tijdens de wintermaanden begaanbaar wilt houden, kunnen wij uw terrein sneeuwvrij maken. Zo kunt u ook tijdens de koude dagen van het jaar met een gerust hart uw tuin aan ons overlaten.

Vakkundig onderhoud

Onze klanten weten dat wij tuinonderhoud heel serieus nemen. Wij vinden dat uw tuin vakkundig onderhoud verdient. U heeft zorgvuldig nagedacht over het ontwerp van uw tuin, dus is voldoende tuinonderhoud belangrijk om de sfeer en uitstraling van uw tuin te behouden. Als hoveniers weten wij wat we doen en hoe we uw tuin zo goed mogelijk kunnen onderhouden. Zo bemesten we uw tuin tijdens voor- en najaarsbeurten, snoeien we de winterharde planten, dunnen we borders uit en vervangen we indien nodig de beplanting.

Zo zorgen we ervoor dat uw tuin klaar is voor een nieuw seizoen waarin u opnieuw kunt genieten van uw tuin. Onder de handen van onze hoveniers blijft uw tuinontwerp gewaarborgd en floreren uw planten en bloemen.

Bent u geïnteresseerd in het laten onderhouden van uw tuin zodat u er zelf geen zorg meer aan heeft? Dan praten we graag met u verder over uw wensen rondom tuinonderhoud. Ook maken we heldere afspraken en indien gewenst stellen we een onderhoudsovereenkomst op, zodat u ervan verzekerd bent dat uw tuin altijd in perfecte staat verkeert.