Tuininrichting

Wanneer u een huis koopt, fantaseert u over de inrichting. Een prachtige zithoek, een functionele designkeuken; er zijn allerlei mogelijkheden waar u over nadenkt. Bij Ernst Baas vinden we het opmerkelijk dat veel mensen nadenken over de inrichting van hun huis, maar niet over de inrichting van de tuin. Velen komen niet verder dan een tuintafel met bijbehorende stoelen, terwijl er voor het inrichten van een tuin veel meer mogelijkheden zijn. De juiste tuininrichting wekt een tuin tot leven en zorgt ervoor dat het een fijne plek is waar u graag komt. Denk niet alleen aan een prachtige bank die tegen weer en wind kan, maar ook aan accessoires die uw tuin net dat beetje extra geven. Een prachtige tuin met stijlvolle tuinmeubelen zorgt ervoor dat u optimaal geniet van alle mooie momenten die het buitenleven u te bieden heeft. Daarom is tuininrichting een belangrijke stap naar uw ideale tuin.

De juiste tuininrichting maakt uw tuin bijzonder

Voordat uw tuin af is, heeft u nagedacht over de indeling ervan. Er is een ontwerp gemaakt, de tuin is aangelegd en u heeft keuzes moeten maken voor bijvoorbeeld tegels en beplanting. Na al deze stappen begint het leukste onderdeel pas: uw tuin inrichten zodat hij uw persoonlijkheid weerspiegelt. Wat moet uw tuin uitstralen? Wat wilt u voelen zodra u de tuin in stapt en hoe gaat u uw tuin gebruiken? De antwoorden op deze vragen maakt u visueel met bijpassende tuinmeubelen en accessoires.

Daarom inspireren we tuineigenaren al jarenlang op Ernst Baas Tuininrichting om van hun tuin iets bijzonders te maken. Een tuin is een aanwinst voor uw woning of bedrijfspand, de plek waar u het echte buitenleven kunt ervaren en tot rust kunt komen. Niet voor niets blijkt uit wetenschappelijke onderzoeken dat mooie tuinen en natuurgebieden de creativiteit stimuleren en ontspanning bieden. Alle tuinmeubelen die wij aanbieden dragen hieraan bij. Denk aan bijzondere loungesets, luxe tuinstoelen met comfortabele zitting of verwarmde buitenzwembaden waarin u met uw gezin verkoeling vindt na een warme zomerdag. Met elegante tuininrichting verandert uw tuin al snel in één van uw favoriete plekken. We laten u graag zien wat voor uw tuin de mogelijkheden zijn.

Hoogste kwaliteit tuininrichting

Wij geloven dat een schitterende tuin prachtige tuininrichting van de hoogste kwaliteit verdient. Daarom leveren we uitsluitend tuininrichting van topmerken. De collecties aan kwalitatieve tuinmeubelen, buitenlampen, sculpturen, overkappingen, jacuzzi's en buitenzwembaden zijn eindeloos. Onze handgeselecteerde collecties bestaan uit tuinmeubelen en accessoires van topmerken die erom bekendstaan hoge kwaliteit te leveren. Denk aan bekende merken als Royal Botania, Tuuci, Atelier Vierkan, Solpuri en vele anderen.

Door diverse stukken uit dezelfde collectie te kiezen of juist verschillende collecties met elkaar te combineren, ontdekt u welke stijl uw tuin complimenteert. Met ons deskundige advies krijgt u inzicht in wat bij uw tuin, smaak en wensen past. Zo weet u precies wat ervoor nodig is om uw tuin helemaal af te maken.

In onze collectie vindt u enkel bijzondere tuinmeubelen en accessoires op het gebied van tuininrichting. Met ons volledige aanbod vindt u altijd iets unieks dat uw tuin aanvult. Denk aan loungesets van luxe merken, parasols, designlampen, ornamenten, potten en bakken, sculpturen, zwembaden en overkappingen. Al deze producten hebben iets waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn voor uw tuin, zoals een onverwachte materiaalsoort, een abstract design, een ongewoon formaat of een bijzondere uitstraling. Met de tuinmeubelen en accessoires van onze gerenommeerde leveranciers wordt ook uw tuin een feestje om naar te kijken!

Verrassende en originele tuininrichting

Van tuineigenaren horen we vaak dat onze ideeën op het gebied van tuininrichting verrassend en origineel zijn. Dat komt door onze jarenlange ervaring met het inrichten van diverse tuinen in verschillende stijlen en onze creatieve aanpak. Hierdoor weten we precies wat de mogelijkheden zijn. Iedere tuin is anders en daarom is het voor ons een uitdaging om bij elke tuin opnieuw te kijken naar de juiste tuininrichting die de sterke kanten van de tuin benadrukt.

Doordat we veel tuinmeubelen en accessoires zelf kunnen leveren, weten we wat er op het gebied van tuininrichting te koop is. We hebben een uitgebreid aanbod en ervaring met alle merken die wij leveren. In en om onze inspiratieruimte in Waddinxveen vindt u een enkele voorbeelden. Daar kunt u veel tuinmeubels en de gebruikte materialen met eigen ogen zien en voelen. In onze inspiratieruimte ontdekt u welke tuinmeubelen u aanspreken en welke materialen uw voorkeur hebben. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw tuin. Kom vooral langs en laat u inspireren!