Tuindesign

Bij veel aspecten in een mensenleven is design bepalend. Bijvoorbeeld bij het ontwerpen van uw droomhuis, het uitzoeken van een keuken die aan alle moderne eisen voldoet en zelfs het kiezen van de auto waarmee u iedere dag naar uw werk rijdt. Het ontwerp van objecten zorgt ervoor dat we van ze gaan houden en dat ze onze persoonlijkheid weergeven. Zo ook bij Tuin design.

Bij Ernst Baas Hoveniers geloven we erin dat het met het ontwerpen van tuinen net zo werkt. Veel mensen willen graag een huis met een tuin om het echte buitenleven te ervaren, maar zodra ze een tuin hebben staan ze niet stil bij het ontwerp en de inrichting ervan. Dat is zonde, want alleen met de juiste indeling en tuininrichting krijgt uw tuin de gewenste uitstraling. Daarom is het belangrijk om na te denken over tuin design.

Tuin design geeft u een goed gevoel

Bij Ernst Baas Hoveniers zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuin design. Met onze jarenlange kennis en ervaring ontwerpen we zelf prachtige tuinen die aan al uw wensen voldoen. Uiteraard kunnen onze hoveniers ook tuinen aanleggen waarbij het tuin design al door architecten is uitgevoerd. Ook voor de mooiste tuininrichting en de juiste zorg voor uw tuin kunt u bij Ernst Baas Hoveniers terecht.

Ten onrechte een verwaardloosd aspect

Tuin design is ten onrechte een verwaarloosd aspect van veel tuinen, maar daardoor niet minder belangrijk. In een tuin die stijlvol en sfeervol ingericht is, komt u graag en nodigt u familie en vrienden uit voor een borrel of barbecue. Met tuin design zorgt u ervoor dat uw tuin u een goed gevoel geeft en precies uitstraalt wat u in gedachten hebt.

Niet alleen het ontwerp, de indeling en de aanleg van uw tuin is bepalend voor de uitstraling, ook de tuinmeubelen en accessoires spelen een belangrijke rol. Bij Ernst Baas hebben we een uitgebreide collectie tuinmeubelen en accessoires van diverse topmerken om zo voor het mooiste tuin design te zorgen.

Bekende merken

Denk aan bekende merken als Royal Botania, Tuuci, Solpuri, Umbrosa en Design2Chill. Bij deze merken vindt u gegarandeerd de loungesets, parasols, schaduwdoeken, tuinstoelen, tuintafels en andere tuinmeubelen die perfect bij uw tuin en tuinstijl passen. Dankzij ons ruime aanbod en onze brede kennis van de markt op het gebied van tuininrichting vinden wij voor ieder tuin design bijpassende tuinmeubelen en accessoires.

In onze inspiratieruimte in Waddinxveen kunt u een deel van onze collectie bewonderen en zelf de materialen voelen en ervaren. Kom vooral langs en laat u inspireren!