Erkend installateur

Bij Ernst Baas Hoveniers gaan wij voor kwaliteit. Door het gebruik van de beste materialen en de bijbehorende vak en installatie kennis. Zo zijn wij onder andere erkend installateur van de volgend merken;

 

Umbrosa officieel installatie partner

Voor het Belgische parasol en schaduwdoeken merk Umbrosa zijn wij officieel Installatie partner. Wij plaatsen vele schaduwdoeken (Ingenua) voor diverse bedrijven.

 

GARDENA Competence Partner

Wij zijn officieel Gardena Competence Partner, wij adviseren en installeren uw besproeiingsinstallaties. “Genieten in plaats van gieten”  zodat automatische uw besproeiingsinstallatie aangaat zodat  uw tuinplanten bijna praktisch verzorgt wordt.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact op met onze adviseurs.

AlterWood erkend installateur

Ernst Baas Hoveniers - Erkend installateur van AlterWood

Er is niets zo mooi als de uitstraling van een natuurlijke houtnerf. Millboard heeft jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief voor tuinhout dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de gebreken van dit soort natuurlijke producten.

Meer informatie over dit product

Let op! In verband met wegwerkzaamheden is onze showroom tijdelijk minder makkelijk bereikbaar. De verkeersregelaars zullen u altijd doorlaten als u aangeeft waar u moet zijn. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close