Actueel

Leerzame inspiratiedag met (interieur)architecten

In het voorjaar van 2020 hebben wij in samenwerking met In Toom, Bom Interieurs, Remy Meijers Collectie, Steven Gorter wandbekleders en behangers, Blijmakers, JH-Onderhoud  Schilderwerken & Zawadzki aannemersbedrijf, Koopman  Bouw & Interieur, Lightboxx, Zilva Vloeren, GV E-techniek, Loodgietersbedrijf Vlugt en Lara Burgmans Interieurontwerp een vijftigtal (interieur)architecten, designers en vakmensen uitgenodigd.

Deze inspirerende dag met ‘Vakgenoten onder elkaar’ werd in het splinternieuwe pand van Lightboxx in Nijkerk gehouden. De Lightboxx is een grote (uitgebreide) showroom waarin verschillende ruimtes zijn aangekleed met verlichting en toebehorende. Denk aan kantoorinrichtingen, winkels, horeca en privaat woningen. Waarbij lichtconcepten, design verlichting en domotica op elkaar zijn afgestemd.

Eens per twee jaar brengt Thomas van Nielen van In Toom, zijn specialisten bij elkaar. Hij als ervaren bouwbegeleider en aannemer van complete (interieur)bouwprojecten, weet als geen ander dat je met elkaar de mooiste projecten kan maken.

Wij kijken terug op een inspirerende, leerzame, smakelijke en gezellige namiddag en avond in de Lightboxx te Nijkerk.

Foto’s: intoom.nl