Actueel

Terugkijkend op Inspiratiedag “Kavel, huis en tuin.”

Op zaterdag 31 mei 2014 heeft de eerste Kavel-Huis-Tuin inspiratiedag plaatsgevonden. 20 bouw gerelateerde ondernemers die rondom uw kavel huis en tuin het verschil willen maken hebben tientallen kavel en huiseigenaren van informatie voorzien.

“Deze dag heeft ons een mooie indruk gegeven van wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een kavel, het bouwen van een villa en het aanleggen van een tuin. Doordat je de specialisten tegelijk treft, heb ik meer aandacht gekregen. Die kans heb je niet altijd, bovendien heb ik veel nieuwe tips en ideeën opgedaan, waar ik normaal geen oog voor zou hebben.” Aldus een bezoeker van de eerste inspiratiedag.

KHT14

Leo de Vos van VillaBouw Mattone kijkt tevreden lachend terug en zegt: “We zijn van plan om volgend jaar op zaterdag 30 mei deze dag nog eens te houden. De reacties zijn zo positief, dat daagt ons uit om deze dag te overtreffen.”

Ernst Baas: “Er komen nog veel kavels vrij in deze regio, waardoor de behoefte aan extra laagdrempelige informatie zal blijven bestaan. Deze eerste Kavel-Huis-Tuin inspiratiedag moet nog eens herhaald worden, vandaar dat we alvast zijn begonnen met aftellen op de website.”

KHT14