Actueel

Inspiratiedag “Kavel, huis en tuin

Ernst Baas Hoveniers en Villabouw Mattone nodigen u uit voor twee inspirerende dagen, vol gezelligheid en aandacht. Wij weten uit ervaring dat de drempel om een eigen huis te bouwen nog best hoog is.
Die drempel willen wij voor u verlagen. Dat gaat niet vanzelf en organiseren we deze dagen om u te ontmoeten. Hoog tijd dat wij u gaan inspireren.

De kavels springen als paddenstoelen uit de grond. Grote kans dat als u links en rechts van de weg kijkt u een bordje tegen komt met “Kavel te koop”. Kavels die u uitdagen uw eigen huis te realiseren.
Maar… hoe vlieg je zoiets aan, waar begin je?

Open dag Vrijdag en zaterdag 3 en 4 juni

Tijdens onze open dag geven wij u inzicht in de wereld van KAVEL HUIS én TUIN,
aan de Henegouwerweg 113 in Waddinxveen kunt u kennis maken met de vele mogelijkheden die een kavel u biedt. De beste professionals uit ons bouwnetwerk staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u mee toenemen naar uw droomhuis. Dagelijks realiseren onze professionals nieuwe woonomgevingen die een warm thuis zijn voor vele gezinnen.

ERNST BAAS

Het inrichten van een tuin is specialistisch werk met gevoel voor sfeer. Vele aspecten spelen een rol om de juiste sfeer in uw tuin te bepalen, waardoor u zich thuis voelt in uw eigen tuin. En wie wil zich nu niet thuis voelen in de eigen tuin? Wij nemen alle aspecten mee bij de tuininrichting en stemmen dit op elkaar af, zoals de bestrating, beplanting, verlichting, potterie, meubilering en accessoires. Dit geheel als één passend plan dat op uw wensen is afgestemd. Elk tuinplan begint bij een vindingrijk, origineel ontwerp. Met werkelijk ALLES rekening houdende, vertalen we al schetsende in een fascinerend lijnenspel al uw wensen routineus in een droomtuin.Daarna presenteren we een creatief uitgekiend plan, een tuin die als een maatkostuum gegoten zit. Een plek in het buitenleven waar u zich direct thuis voelt…

Het ontstaan van Kavel, Huis en Tuin

De eerste editie van de Kavel, Huis en Tuin inspiratiedag vond plaats op 31 mei 2014. Het idee om een evenement te organiseren is spontaan ontstaan, in zes weken tijd werd er een succesvol evenement neergezet. Dit alles werd georganiseerd door Villabouw Mattone en Ernst Baas Hoveniers. De unieke locatie bij Ernst Baas in Waddinxveen bood genoeg ruimte om het evenement te houden. De tweede editie van Kavel, Huis en Tuin vond plaats op 30 mei 2015.

Meer informatie over deze dagen vindt u op www.kavel-huis-tuin.nl,

U BENT VAN HARTE WELKOM NEEM UW FAMILIE EN VRIENDEN MEE.