Actueel

Tuinontwerp - Zwembad met Poolhouse

Zwembad en Pool house op maat

Ernst Baas Hoveniers is gevraagd voor het realiseren van een zwembad en Pool house in het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland.  De tekeningen liggen al klaar het zwembad en het Douglas hout is al besteld… Lees verder »

Fijne Feestdagen!

Het team van Ernst Baas Hoveniers wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig en mooi nieuw jaar!   In verband met vakantie zijn wij gesloten op maandag 7 januari staan wij weer graag voor u klaar.… Lees verder »
Moodboard - Dakterras Gouda

Uitvoering: Dakterras aan de Markt in Gouda

Afgelopen maand hebben onze collega's aan de Hoge Gouwe te Gouda een prachtig dakterras gerealiseerd. Enkele maanden geleden kwamen de bewoners van deze prachtige monumentale woning met de vraag of wij een ontwerp wilde maken voor… Lees verder »
the art of living - Outdoor Living - special 2018

The Art of Living – Outdoor Living Special

Afgelopen voorjaar zijn wij benaderd door de redactie van 'The Art of Living' voor een redactioneel stuk in de speciale Outdoor Living 2018 editie.

Heeft u ons gezien in de 'the art of living'?

De redactie van… Lees verder »

Tuin renoveren met Stichting Present Gouda

Begin maart hebben twee collega’s van ons Stichting Present Gouda geholpen met het renoveren van een tuin in de (woon)wijk Bloemendaal in Gouda. In deze tuin moesten naast en achter de… Lees verder »
Tuinontwerp - Tuindesign Keizersgracht Amsterdam

Uitvoering: Tuinproject Keizersgracht Amsterdam

Begin januari zijn onze collega's begonnen met het realiseren van een prachtig buitenruimte midden in het centrum van Amsterdam. Enkele maanden geleden kwam de (binnenhuis) architect met de vraag of wij mee wilden denken met het… Lees verder »
23 september 2017 - Open dag Hoveniers

Open dag – zaterdag 23 september 2017

Branchevereniging VHG organiseert op zaterdag 23 september 2017 de ‘Landelijke Open Dag Hoveniers’. Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? En wat er allemaal gebeurt bij een hoveniersbedrijf? Kom dan op… Lees verder »

Taxus snoeisel inzamelpunt

VHG-hoveniers komen op tegen kanker, tijdens de nationale inzamelactie taxussnoeisel 2017! Onder het motto ‘Vergroot de hoop, verklein de kanker’ vindt van 15 juni tot en met 31 augustus de nationale inzamelactie taxussnoeisel plaats. Op diverse… Lees verder »

Uitnodiging – Open Vroondaal tuinen Den Haag

Op zaterdag 29 april zijn onze collega’s aanwezig bij ‘Open huis Vroondaal in Den Haag’. Deze open dag wordt georganiseerd door onze bouwpartners Mattone Villabouw, waar wij afgelopen jaren diverse projecten mee hebben gedaan.

Tuinen Den… Lees verder »

Collega's op de grond

Vakkundig snoeien en neerhalen van bomen

Afgelopen winter periode hebben wij vele grote bomen vakkundig gesnoeid en neergehaald. Een boom snoeien, kandelaberen of neerhalen is specialistisch werk en kan in de meeste gevallen niet zomaar gebeuren.

Vakkundig kappen

Er komen verschillende factoren om… Lees verder »