Actueel

Tuinontwerp - Tuindesign Keizersgracht Amsterdam

Uitvoering: Tuinproject Keizersgracht Amsterdam

Begin januari zijn onze collega's begonnen met het realiseren van een prachtig buitenruimte midden in het centrum van Amsterdam. Enkele maanden geleden kwam de (binnenhuis) architect met de vraag of wij mee wilden denken met het… Lees verder »
23 september 2017 - Open dag Hoveniers

Open dag – zaterdag 23 september 2017

Branchevereniging VHG organiseert op zaterdag 23 september 2017 de ‘Landelijke Open Dag Hoveniers’. Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? En wat er allemaal gebeurt bij een hoveniersbedrijf? Kom dan op… Lees verder »

Taxus snoeisel inzamelpunt

VHG-hoveniers komen op tegen kanker, tijdens de nationale inzamelactie taxussnoeisel 2017! Onder het motto ‘Vergroot de hoop, verklein de kanker’ vindt van 15 juni tot en met 31 augustus de nationale inzamelactie taxussnoeisel plaats. Op diverse… Lees verder »

Uitnodiging – Open Vroondaal tuinen Den Haag

Op zaterdag 29 april zijn onze collega’s aanwezig bij ‘Open huis Vroondaal in Den Haag’. Deze open dag wordt georganiseerd door onze bouwpartners Mattone Villabouw, waar wij afgelopen jaren diverse projecten mee hebben gedaan.

Tuinen Den… Lees verder »

Collega's op de grond

Vakkundig snoeien en neerhalen van bomen

Afgelopen winter periode hebben wij vele grote bomen vakkundig gesnoeid en neergehaald. Een boom snoeien, kandelaberen of neerhalen is specialistisch werk en kan in de meeste gevallen niet zomaar gebeuren.

Vakkundig kappen

Er komen verschillende factoren om… Lees verder »

Renovatie Winterdijk Waddinxveen

In augustus 2016 zijn wij begonnen met het herstellen van de historische Winterdijk. De werkzaamheden begon met het verwijderen van houtige gewassen zoals o.a. elzen en andere struwelen. Daarnaast moesten er nieuwe beschoeiingen tot aan… Lees verder »
Collega's aan het werk

Samenwerken met Stichting Present Gouda

Begin oktober hebben twee collega’s van ons Stichting Present Gouda geholpen dit in samenwerking met andere instanties en vrijwilligers. Met elkaar hebben wij een achtertuin mogen ophogen en herstraten. Het was een eer dat wij met… Lees verder »

Open Dag – 24 september 2016

Branchevereniging VHG organiseert op zaterdag 24 september 2016 de ‘Landelijke Open Dag Hoveniers’. Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? En wat er allemaal gebeurt bij een hoveniersbedrijf? Kom dan op 24… Lees verder »

Ernst Baas Hoveniers inzamelpunt taxussnoeisel 2016

VHG-hoveniers komen op tegen kanker, tijdens de nationale inzamelactie taxussnoeisel 2016!

Onder het motto ‘Vergroot de hoop, verklein de kanker’ vindt van 15 juni tot en met 31 augustus de nationale inzamelactie taxussnoeisel plaats. Op diverse… Lees verder »

Inspiratiedag “Kavel, huis en tuin

Ernst Baas Hoveniers en Villabouw Mattone nodigen u uit voor twee inspirerende dagen, vol gezelligheid en aandacht. Wij weten uit ervaring dat de drempel om een eigen huis te bouwen nog best hoog is. Die drempel… Lees verder »