Actueel

Ernst Baas Hoveniers 20-jaar

Afgelopen maand was het 20-jarig jubileum van Ernst Baas Hoveniers. In de voorbijgaande jaren hebben wij vele tuinen gerealiseerd, gerenoveerd en onderhouden.

 

Ernst Baas Hoveniers is sinds 17 november 1995 een hoveniersbedrijf met een hoog afwerkingsniveau. Het bedrijf is in de afgelopen 20 jaar diverse malen opgeschaald. Zo begon Ernst vanuit huis, naar een kantoor in een portakabin, naar de uiteindelijke locatie aan de Henegouwerweg 113 te Waddinxveen.

 

Momenteel telt Ernst Baas Hoveniers 15 gedreven collega’s met passie voor het vak.

 

Zeventien november 2015 is het 20-jarig jubileum gevierd en zijn wij met de collega’s op pad geweest. Deze dag had het thema ‘Stroom’, alle activiteiten stonden verbonden met dit thema. In de ochtend hebben wij onze creativiteit losgelaten, dit door het maken van een windturbine. De elektriciteit die hierbij werd gewonnen konden wij gebruiken om onze telefoons op te laden.

In de middag, na de lunch, gingen wij elektriciteit verbruiken. Dit deden we door middel van het rijden op de Segway. Na een mooie tocht door Gouda, de Reeuwijkse plassen en de binnenstad van Gouda, hebben wij deze dag afgesloten in ‘De Lichtfabriek’ aan de Hoge Gouwe in Gouda.

Na het eten werden er drie oorkondes uitgereikt aan onze collega’s; Leen die 15 jaar, en Dirk en Peter die 10 jaar met passie werkzaam zijn bij Ernst Baas Hoveniers.

Impressie van 17 november: